Mašinsko gletovanje i krečenje

Gletovanje je ravnanje zidova zavrsnim slojem da se na zidu ne bi videle razne rupice, ispupčenja, crtice i ostala ostećenja zidova. Kada je u pitanju gletovanje zidova, to je vec posao koji bi trebalo da odradi profesionalac. Zahteva uvezbanu tehniku i kvalitet nanosenja mase. Vrlo bitna stavka je priprema povrsine zida za nanosenje glet mase, da bi glet masa imala za sta da se veze. Posebnu paznju treba obratiti i na izbor glet mase jer od nje zavisi potrosnja boje, broj premaza, kompleksnost zavrsnog postupka kao i sam finalni izgled.

Mašinsko gletovanje, šmirglanje i krečenje izvodimo za sve kvadrature.Manji objekti, namešteni stanovi, se rade mašinski ako za to postoji mogućnost, ili se gletuju ručno ali se zidovi isto šmirglaju mašinski radi bolje pripreme za boju. Ako vam treba da završite samo jedan deo posla, recimo samo gletovanje ili samo šmirglanje možete nas kontaktirati.

 

  • modusgradnja

Mašinski rad donosi velike prednosti kao što su brzina rada i kvalitet izvedenih radova, jednostavno se više ne mogu meriti šmirglanja pakom i profesionalnom mašinom tipa FLEX, kao ni nanošenje gleta ručnim putem i mašinski, kao i sve boljim materijalima. Ukoliko vam je potrebno da se završi kompletan moleraj svu organizaciju oko nabavke materijala i izvođenja radova mi cemo Vam to obezbediti.